Kunst


Kunstgeschenken

Heeft u een jubileum te vieren of wilt u iets blijvends schenken, dan bied Mxmas u de mogelijkheid om dit te verwezenlijken door middel van een kunst voorwerp gemaakt door een van de 25 kunstenaars. Al vanaf zo’n 100 exemplaren wordt er door de kunstenaar (die qua manier van werken en expressie bij uw bedrijf past) een uniek geschenk ontworpen en uitgewerkt in het gewenste materiaal: brons, tin, glas, steen of bijvoorbeeld keramiek. In alle gevallen bent u verzekerd van een kwalitatief hoogwaardig geschenk, waarmee u de gevoelige snaar van de ontvanger zal weten te raken: dat bedoelen we met ’emotie in communicatie’!

Uiteraard kunt u ook bestellen vanuit onze webshop of vraag de catalogus aan. Hieronder een kleine greep uit de catalogus:

kunst

Beautiful People – Glasses & wine

Wilt u een origineel en hartverwarmend kado aan iemand schenken? Dan is het Glasses & wine pakket een uitstekende keuze. Een bijzonder geschenk dat bestaat uit twee wijnglazen, een fles rode wijn en een informatieboekje, met het thema ‘kip’. Beautiful People heeft in 2007 aan een aantal ateliers gevraagd kippen in te leveren voor de Glasses & Wine collectie. De meest verassende kippen stroomden binnen en uit alle inzendingen zijn zeven kippen gekozen. Hiervan staan er vier afgebeeld op de glazen, twee op de mooie geschenkdoos en één kip siert het etiket van de fles wijn.

kunst_whine_glasses