Non-Food


[wonderplugin_slider id=”1″]

 

 

Mxmas biedt u nu ook de mogelijkheid aan om uw kerstpakket met Non-Food Artikelen ( huishoudelijke en decoratieve artikelen) samen te stellen. Zo kunt u bijvoorbeeld denken aan de merk GUSTA die duurzame en kwalitatieve Non-Food artikelen in zijn assortiment beschikt.

Een smaakvol Nederlands merk met internationale allure: GUSTA

GUSTA staat voor genieten! Genieten van het leven, met smaak en liefde voor mooie producten.

Mijn smaak ik hou ervan, GUSTA.

 

De smaak van het leven

We genieten steeds meer thuis, lekker in de keuken, de kamer, de lounge of tuin. Een heerlijke avond met vrienden en familie, lekker koken en met zijn allen eten, de tafel mooi gedekt, de kaarsjes aan, het huis gezellig aankleden, de warmte in- en buitenshuis, genieten van de momenten samen:

Smaakvol genieten, dat is GUSTA.

 

Hoe bepalen we de smaak?

Met ons team van designers en productontwikkelaars zijn wij continu onderweg om de smaak te bepalen en te ontwikkelen. Smaak is een sensationeel gevoel en smaken veranderen continu, wat vandaag smaakt, smaakt morgen misschien niet meer of zelfs juist naar meer. Door het continu proeven van onze smaken op kwaliteit, design, diversiteit en functionaliteit komen wij tot een snel afwisselende innovatieve hedendaagse collectie.

Met de juiste smaak, jouw smaak. Om lief te hebben. GUSTA.

 

Welke smaken hebben we inmiddels en hoeveel?

Het smaakvolle assortiment van Gusta bestaat uit circa 800 producten variërend van sfeervolle kaarsen en stoere windlichten tot hoogwaardige pannen, keukengerei en serviesgoed.

Geef je leven smaak, ontwikkel je smaak en geniet met smaak, omarm het met liefde!

 

www.gusta.nl