Over mxmas


Waar staat Mxmas Relatiegeschenken voor?

Mxmas is meer veel meer zelfs dan alleen maar standaard kerstpakketten en relatiegeschenken, Mxmas Relatiegeschenken is gespecialiseerd in het op maat maken van relatie en eindejaars geschenken zoals kerstpakketten, badpakketten, wijnpakketten en vispakketten in samenwerking met de klant. Met een keuze van meer dan 7000 verschillende artikelen kunnen wij u volledig te dienst staan. Daarnaast voeren wij meer dan 100 standaard kerstpakketten, badpakketten, wijnpakketten en vispakketten. Zo heeft u bij ons bijvoorbeeld de keuze uit een aantal mooie vispakketten geschikt voor het hele gezin, die voorzien zijn van een thermoverpakking zodat de vis 24 uur gekoeld blijft.

Wilt u uw artikelen gepersonaliseren? Voor het bedrukken van give-aways relatie geschenken zoals T-shirts, pennen, openers, zonnebrillen e.d. kunt u ook bij Mxmas Relatiegeschenken terecht. Bekijk de mogelijkheden van gepersonaliseerde artikelen in de webshop. Ook heeft Mxmas verschillende wijn soorten uit diverse landen en streken die wij kunnen voorzien van een eigen etiket en een tinnen etiket met uw eigen logo.

Opzoek naar iets speciaals? Mxmas heeft verschillende relatie geschenken die zij u in samenwerking met verschillende kunstenaars kunnen aanbieden.

Wij werken samen met Beautiful People, zo doen wij onder andere de distributie van hun producten.